Galatasaray’dan Flaş UEFA Açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü, UEFA’nın sarı kırmızılı takımla yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının tekrar incelenmeye alınması yönündeki kararının ardından, resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu.

05.10.2018-17:17 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-17:15) Galatasaray’dan Flaş UEFA Açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü, UEFA’nın almış olduğu, Finansal Fair Play anlaşmasının gözden geçirilmesi kararı üzerine resmi sitesi üzerinden bir açıklama yayımladı.

Sarı Kırmızılı ekibin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“UEFA iç işleyişi dahilinde;

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Üst Yargı Organı, Kulübümüz ile ilgili Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'nun aldığı Uzlaşma Anlaşması kararına ilişkin değerlendirme ve ek bilgiler talebinde bulunmuştur.

UEFA'nın iç prosedürleri dahilinde gerçekleşen ve Haziran 2018'den beri devam eden bu süreç ve bu işlem, Kulübümüzün UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesini etkilememektedir. Kulübümüz, imzaladığı Uzlaşma Anlaşması doğrultusunda faaliyetlerine devam etmektedir.

Kulübümüz bu işleyiş süreci dahilinde, UEFA'nın ilgili kurumlarına gerekli resmi açıklama ve cevaplarını vermektedir. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda resmi yanıt ve aksiyonlarını vermeyi sürdürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal