Galatasaray’dan Flaş Belhanda Açıklaması!

Galatasaray, Faslı 10 numarası Younes Belhanda’nın Nice'e transferi ve kiralanmasına ilişkin basında çıkan haberler konusunda açıklamada bulundu.

07.09.2018-15:59 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-15:58) Galatasaray’dan Flaş Belhanda Açıklaması!

Sarı kırmızılı ekip, Younes Belhanda ile ilgili geçtiğimiz gün basında yer alan transfer haberlerinin gerçek dışı olduğunu açıkladı. Açıklamada ayrıca, Nice'in Belhanda’yı 1 yıllığına bedelsiz kiralık istediğini ancak bu teklifin kabul edilmediğini de ifade etti.

Galatasaray resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Bazı medya organlarında Fransız Medyasına dayandırılarak, profesyonel futbolcumuz Younes Belhanda’nın Nice Futbol Kulübü’ne transferi ve kiralanmasına ilişkin yapılan haberler gerçek dışıdır. Başkanımız Mustafa Cengiz ile Nice Futbol Kulübü Başkanı arasında telefon dahil herhangi bir görüşme gerçekleşmemiştir.

Yalnızca Nice Sportif Direktörü, profesyonel sportif idarecilerimize Younes Belhanda’yı 1 yıllığına bedelsiz kiralık istediklerini, yıllık ücretinin de bir bölümünü karşılayabileceklerini iletmişler ancak bu teklif de uygun bulunmamıştır.

Medyamızın bazı kesimlerinde Galatasaray’ımızın başarılara yürüyüşünü engellemeye çalışan kişilerin, bu tarz yalan haberleri kullanarak yaptıkları süfli ve pespaye yorum ve algı çalışmalarına karşı camiamızın, bu zorlu ve şampiyonluklarla taçlandırılacak yürüyüşünde her zamankinden daha dikkatli olması gerekmektedir." 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal