Galatasaray'dan Emre Akbaba'ya Yeni Kontrat

Galatasaray yönetimi, senelik 9.2 milyon TL alan Emre Akbaba ile iletişime geçti. Başarılı futbolcu kulüpte kalmak isterken, ücretini indirip sözleşmesini uzatmaya da olumlu bakıyor.

29.07.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-14:18) Galatasaray'dan Emre Akbaba'ya Yeni Kontrat

2018 yazında Fenerbahçe'nin elinden alınıp Alanyaspor’dan transfer edilen Emre Akbaba için Galatasaray, 4 milyon euro bonservis verdi. Sarı-kırmızılı takımda oynadığı ilk 1 yılda iki ciddi sakatlık geçiren Emre, ocak ayında formasına kavuştu. Henüz isteneni tam veremeyen 27 yaşındaki deneyimli futbolcu hem hocası Fatih Terim hem de yönetim gelecek sezonda çok umutlu.

10 NUMARAYA EMREYE VERİLECEK

Belhanda'nın gönderilmesi durumunda 10 numaralı formanın yeni sahibi olacak Emre Akbaba, 1 milyon 750 bin euro kazanıyor. Özel şartla euro kuru 5.3'e sabitlendiği için 9.2 milyon TL kazanan Emre'nin kontratı 1 sene sonra bitiyor.

Yönetim, gelecek zamanlarda yıldız oyuncuyu toplantı için çağıracak ve kontratını uzatmaya çalışacak. Sarı-kırmızılı yöneticiler, 'Sana 4 milyon euro bonservis verdik ve senden kolay kolay vazgeçmeyeceğiz' dedikleri Emre Akbaba'dan maaşında kesinti yapmasını, garanti parasının euro yerine TL olarak değişmesini talep edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal