Galatasaray'dan Deniz Türüç Hamlesi

Ligde geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, bir yandan da yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, bir süredir gündeminde yer alan Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç için düğmeye bastı.

11.05.2019-13:39 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-13:32)

Ligde kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, transfer listesine eklediği Kayserispor'un 26 yaşındaki futbolcusu Deniz Türüç için harekete geçti.

Sarı-kırmızılıların 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Kayserispor yönetimi ile Salı günü üç saatlik bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Galatasaray ile oynanan Süper Lig maçının ardından açıklamalarda bulunmuştu.

Kayserispor'un patronu yaptığı açıklamada, 'Deniz, 10 Milyon Euro getirdiği takdirde bize sormadan da gidebilir. Burada Deniz'in de fikri çok önemli. Sezon bitiminde takımın durumuna bakar öyle konuşuruz' ifadelerini kullanmıştı.

2020 yılına kadar Kayseri ekibi ile sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon çıktığı 26 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal