Galatasaray’dan Bir Transfer Daha! Kısa Sürede Resmi Açıklama Bekleniyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Muğdat Çelik ve Nagatomo’dan sonra bir transferi daha bitiriyor.

02.07.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-13:57) Galatasaray’dan Bir Transfer Daha! Kısa Sürede Resmi Açıklama Bekleniyor

Yeni sezon öncesi Akhisarspor’dan Muğdat Çelik ve Inter’den Nagatomo’yu kadrosuna katan Galatasaray, üçüncü transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Sarı kırmızılı ekip Kasımpaşa'da forma giyen Mısırlı yıldız Trezeguet ve takımı ile her konuda anlaştı. Cimbom’un resmi 2-3 gün içerisinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Sarı kırmızılılar, Inter'in de kadrosuna katmak istediği Trezeguet’nin transferini en geç perşembe gününe kadar KAP'a bildirecek.

SÖZLEŞMEDEKİ DETAYLAR NEDENİYLE AÇIKLAMA GECİKTİ

Mısır Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda boy gösteren ve geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Süper Lig ve Avrupa’nın önemli takımlarını peşinden koşturan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun kontratındaki küçük detaylar nedeniyle resmi açıklamanın geciktiği öğrenildi.

Sarı kırmızılıların, 23 yaşındaki Trezeguet ile yıllık 2 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşmaya vardığı belirtildi.

Kasımpaşa'nın sezon başında 2 milyon euro ödeyerek bonservisini aldığı yıldız oyuncunun sözleşmesinde 5 milyon euro karşılığında çıkış maddesi yer alıyor. Galatasaray, bu bedeli ödeyerek Mısırlı futbolcuyu kadrosuna katacak.

Geride kalan sezonda Kasımpaşa formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 31 maça çıkan Trezeguet, 13 gol 7 asistlik bir performans ortaya koydu.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal