Galatasaray'dan Babel'e Büyük Şok!

Ryan Babel'e Ajax'tan sonra bir şok daha yaşadı. Galatasaray yönetimi, geçici süreliğine gittiği Ajax’la kontratını sonlandıran Hollandalı futbolcunun geri dönmesini istemiyor.

04.04.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-11:44) Galatasaray'dan Babel'e Büyük Şok!

Galatasaray, Ryan Babel’i gönderme kararı aldı. Kiralık oynadığı Ajax’la anlaşmasını sonlandıran Hollandalı yıldız, sarı-kırmızılılara sorun çıkaracak gibi duruyor. İki yıl daha kontratı olan ama geri gelmesine sıcak bakılmayan Babel’in Ajax’ta verilen şansı iyi kullanamaması ve kendisini sergilemesi açısından şans olarak bakılan EURO 2020’nin de ileri bir tarihe alınması bütün planları suya düşürdü. Sarı-kırmızılılar, 33 yaşındaki deneyimli futbolcu için çeşitli durumları değerlendirmeye aldı.

ABD VEYA BREZİLYA

2022’ye kadar kontratı olan ve senelik 2,5 milyon Euro alan tecrübeli futbolcudan kendisine takım bulması söylenecek. Transferi son dakikaya bırakmak istemeyen sarı-kırmızılılar, oyuncu ve menajerinden çalışmalara erken başlamasını isteyecek.

5 MİLYON EUROLUK YÜK

Babel’in daha önceden de transferinin iddia edildiği ABD veya Brezilya’dan bir kulübe gitmesini umut eden sarı-kırmızılılar deneyimli futbolcudan aldığı yüksek maaştan ötürü bonservis bile istemeyecek. Yıldız oyuncunun ayrılmasıyla 5 milyon Euro’luk bir masraftan kurtulmanın planlarını yapıldığı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal