Galatasaray'dan Açıklama; 'Önlem Alınarak Oynanmasını İstiyorduk'

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Okan Böke, voleybol şubesi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

05.06.2020-17:28 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-17:23) Galatasaray'dan Açıklama; 'Önlem Alınarak Oynanmasını İstiyorduk'

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Okan Böke, voleybolda güçlü bir altyapılarının olduğunu söyleyerek, "Altyapıya önem verdiğimiz için düşük bütçeyle gitme şansımız diğer takımlara göre daha fazla." ifadelerini kullandı. Sarı- kırmızılı takımda voleybol branşından sorumlu yönetim kurulu üyesi olan Böke, verdiği demeçte, gelecek sezon için hem kadın hem de erkeklerde takımlarını büyük ölçüde oluşturduklarını belirtti.

'ÖNLEM ALINARAK OYNANMASINI İSTİYORDUK'

Okan Böke, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle voleybolda liglerin askıya alınmasına bir itirazlarının olmadığını söyleyerek, "Burada bir yanlış anlaşılma var, biz bir itiraz yazısı göndermedik. Mart ayının başında pandeminin Türkiye'de etkili olmaya başladığı dönemde Galatasaray olarak, liglerin daha güvenli bir ortam sağlanana kadar durdurulmasından taraftık. Kaldı ki kadınlar liginde son maçımızı seyircisiz oynadık ve ondan sonra da beklemeye geçtik. Zaten hem erkek hem de kadınlarda ligin normal süresi bitmişti. Geriye sadece play- offlar kalmıştı." ifadelerini kullandı.

Liglerin durumu hususunda Türkiye Voleybol Federasyonunun takımdan yazılı fikir beyanı talep ettiğini söyleyen Böke, şöyle konuştu:

"Sporcuların, teknik ekiplerin ve salona alınacaksa eğer seyircilerin sağlık koşulları en iyi şekilde karşılandığı takdirde oynanması taraftarı olduğumuzu belirttik. Galatasaray Kulübü olarak sadece voleybol için bunu yapmadık, basketbol ve futbol için de aynı fikri beyan ettik. Tabii futbol çok daha büyük bir endüstri, oynanması önemli. Ancak her yerde olduğu gibi her şeyden önemlisi sağlık diyoruz. Bazı önlemlerin alınarak oynanması taraftarı olduğumuzu söyledik, herhangi bir itiraz değildi."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal