Galatasaray’da Yıldız Oyuncu Gomis’in Takımına Gidiyor

Galatasaray’ın menajerlere, “Belhanda’ya teklif getirin” mesajına cevap geldi. Gomis’in kulübü Al Hilal, Faslı yıldız için çalışmalara başladı.

29.05.2020-11:10 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-11:04) Galatasaray’da Yıldız Oyuncu Gomis’in Takımına Gidiyor

Galatasaray’da transfer gündemi Belhanda. Sarı- kırmızılılarda 5 milyon euroyu geçen yüksek ücreti sebebiyle gelecek sezon kadro planlamasında istenmeyen Faslı orta saha için idare bir süre önce menajerlere, "Belhanda’ya teklif getirin" mesajı yolladı. Özellikle Arap kulüplerinde güçlü olan menajerlerle iletişime geçen sarı- kırmızılılar karşılık buldu. Gomis’in kulübü Al Hilal, Belhanda’ya istedi. İki takım içerisinde transferin yapılması için çalışmalar başladı. Daha önce Belhanda’dan en az 10 milyon euroluk bir kazanç elde etmeyi amaçlayan Galatasaray Yönetimi, coronavirüs salgını sürecinin sonrasında bu fiyatı azalttı.

5 MİLYONA TAMAM!

Gelecek sezon kadro planlaması için bütçeyi yapabilmek adına her şansı değerlendirmeyi amaçlayan sarı- kırmızılılar en düşük olasılıkla 5 milyon euro bonservis ücretine Güney kulübünü ikna etmeye uğraşacak. Al Hilal’in ilk teklifinin 3.5 milyon euro olduğu gelen iddialar içerisinde. Galatasaray’da Diagne için de idarenin aynı Belhanda’da olduğu gibi bir yol haritası çizmeyi amaçladığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal