Galatasaray’da Xherdan Shaqiri Bombası!

Süper Lig'de son iki seneyi lider olarak bitiren Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda istediği başarıları alamamıştı. Sarı-kırmızıların yeni sezon kadrosunu oluşturmak için çalışmalara erkenden başladığı öğrenildi. Sarı kırmızılı kulüp Liverpool'dan Xherdan Shaqiri'yi gözüne kestirdi.

21.03.2020-09:56 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-09:54) Galatasaray’da Xherdan Shaqiri Bombası!

Süper Lig'de geçtiğimiz iki sezonu şampiyon olarak bitiren Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda düşlediği başarıları gerçekleştirememişti. Cimbom'un gelecek sene takımını oluşturmak için çalışmalara erkenden başladığı öğrenildi. Coronavirüs tedbirleri nedeniyle yalnızca video konferans yoluyla transfer hareketleri devam ediyor. Fakat Aslan'ın hedefindeki futbolcunun Liverpool'da istediği dakikaları bulamayan Xherdan Shaqiri olduğu anlaşıldı. Cimbom, İsviçreli yıldızı geçen transfer dönemlerinde de istemişti.

KİRALAMA FORMÜLÜ GÖTÜRÜLECEK

Galatasaray, kariyerini Liverpool'da devam ettiren Xherdan Shaqiri için İngiliz devine kiralama seçeneği götürecek. Bonservis ücreti 20 milyon Euro'ya yakın olan 28 yaşındaki futbolcu için yaşam şartları normal hale geldiğinde pazarlıklar da başlayacak. Xherdan Xhaqiri bu sezon Premier Lig'de 6 karşılaşmada 178 dakika sahada yer aldı. Lig Kupası'nda 12, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 dakika forma giydi. Shaqiri'nin de kariyerinin bu diliminde yeni bir maceraya hazır olduğu biliniyor. Fatih Terim onu kadrosunda görmek istiyor.

FUTBOLCU SATIŞINDAN KAYNAK OLUŞTURULACAK

Galatasaray, Xherdan Shaqiri transferi için kaynağı kendi kadrosundan bulacak. Cimbom'un taraftarla arası iyi olmayan Younes Belhanda veya Sofiane Feghouli'den en azından birini yollaması tahmin ediliyor. Bu satıştan gelecek paranın bir kısmı da İsviçreli yıldızın transferine ayrılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal