Galatasaray'da Taraftardan Büyük İlgi

Süper Lig’in 24. Haftasında Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray’da taraftardan maça yoğun ilgi.

28.02.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-10:43) Galatasaray'da Taraftardan Büyük İlgi

Süper Lig’in 24. Haftasında Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray’da taraftardan maça yoğun ilgi.

Galatasaray, Gençlerbirliği karşılaşmasında kombine devir sınırını kaldırması ile büyük bir hareketlenme yaşandı. Satışa sunulan biletler de tükendi. Gençlerbirliği mücadelesi kapalı gişe oynanacak.

Galatasaray'ın 7 haftalık kazanma serisi taraftarları da harekete geçirdi. Kadıköy'de alınan galibiyetin ardından Sarı- Kırmızılı ekip sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacağı karşılaşma için Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi, kombine devir sınırını kaldırması taraftarlarda büyük bir hareketlenme yaşanmasını sağladı.

Kulüp tarafından satışa sunulan biletlerin tamamının tükendiği gelen bilgiler arasında. Bu sezon ilk kez derbi olmayan bir karşılaşmanın biletleri karaborsaya düşmeye başladı. Gençlerbirliği mücadelesi tamamen dolu tribünler önünde oynanacak.

Galatasaray, Gençlerbirliği'ni de yenmesi halinde galibiyet serisini 8'e yükseltecek. Teknik direktör Fatih Terim ve futbolcuları şampiyonluk yolunda sürpriz kayıp yaşamak istemiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal