Galatasaray'da Sular Durulmuyor! Terim Neşteri Vurdu

Galatasaray'da üst üste gelen puan kayıplarının ardından Fatih Terim tam 5 isme kesik atarak duruma müdahalede bulunuyor.

06.02.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 06.02.2018-10:33) Galatasaray'da Sular Durulmuyor! Terim Neşteri Vurdu

Galatasaray geçen hafta oynadığı iki maçın birini kaybedip, birinide de beraberlik alarak yeniden takımın başına geçen Fatih Terim'i kızdırdı.

Oynanan futbol kalitesinde yaşanan düşüşten hiç memnun olmayan ve Demir Grup Sivasspor yenilgisinin ardından bu durumu sert bir dille belirten tecrübeli teknik adam, Atiker Konyaspor ile oynanacak mücadelede kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. Son mücadelelerde yedek kalan bazı oyunculara ise ilk 11 yolu açıldı. İmparator Terim, Sivas mücadelesinde bilhassa Denayer, Ryan Donk, Yasin ve Gomis'in göstermiş olduğu performanstan memnun kalmadı. Savunmada Serdar Aziz- Maicon ikilisine yer vermeyi düşünen Terim, orta sahada zorunluluktan Tolga ve Selçuk ikilisine vazife verecek.

GOMIS YEDEK KALABİLİR

Sivasspor mücadelesinde yedek başlayıp oyuna sonradan dahil olan ve bir de asist yapan Belhanda, Terim tarafından tekrar ilk 11'de başlatılacak. Ek olarak takım savunmasına olumlu katkı sağlamaya, saha içinde tabiri caizse hantal kalan ve gol pozisyonlarında egoist davranan B.Gomis yedek kulübesine çekilecek. Yine de bu durumu çok istemeyen Terim'in çift forvet çıkma ihtimali de bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal