Galatasaray'da Seri ve Lemina Ayrılırsa B Planı Lusamba

Galatasaray, Seri ve Lemina'nın gitme olasılığına karşı çalışmalara başladı. İki futbolcuyu tekrardan kiralaması zor olan Cimbom ön libero pozisyonunda alternatiflere bakarken Nice’te oynayan Lusamba gündeme geldi.

31.03.2020-08:54 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-08:53) Galatasaray'da Seri ve Lemina Ayrılırsa B Planı Lusamba

Sezon başında ekonomik problemlerin de etkisiyle kiralık futbolcularla sahaya çıkan Galatasaray'ı lig bitiminde sorunlu bir süreç bekliyor. Sarı-kırmızılı kulübün iki tecrübeli oyuncusu Jean Michael Seri ve Mario Lemina'nın kontratları sona erecek. Galatasaray bu iki futbolcuyla da devam etmek istiyor fakat Fulham ve Southampton'ın bu durumu istemedikleri yönünde haberler gelmekte. Olsa bile yüksek kiralama bedellerinden söz ediliyor.

LUYİNDAMA DEVREYE GİRECEK

Bu sebeple Galatasaray'ın scout takımı kontratı elinde olan ön libero ve 8 numara pozisyonlarıyla alakalı bir raporu Fatih Terim'e iletti. Bu isimler içinde Nice'te top koşturan Arnaud Lusamba'nın bir adım öne çıktığı ifade edildi. 23 yaşındaki Kongolu futbolcu için Luyindama'dan devreye girmesinin isteneceği de gelen haberler arasında yer alıyor. Lusamba'nın sol açıkta da görev alabilmesinin Terim'in dikkatini çeken etmenler içinde olduğu belirtildi. Liglerin devam etmesinin ardından futbolcu ve menajeriyle iletişime geçilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal