Galatasaray'da Serdar Aziz Krizi Yaşanıyor

Fenerbahçe'nin devre arasında ezeli rakibi Galatasaray'dan kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu Serdad Aziz, hakkında büyük kriz yaşanıyor. Sarı-kırmızılılara verdiği çek karşılıksız çıktı.

08.05.2019-14:17 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-14:11)

Serdar Aziz, devre arasında Galatasaray ile yollarını ayırıp, Fenerbahçe’nin yolunu tutmuştu. Sarı-kırmızılılar ezeli rakibine kaptırdığı oyuncusu ile ilgili kriz yaşıyor. Serdar Aziz'in 2,3 milyon Euro getirmesi karşılığında sözleşmesini fesheden Galatasaray'da kriz patlak verdi.

'BİZDE ÖDEME ALAMIYORUZ'

Tecrübeli oyuncu 2,1 milyon Euro hak edişi vardı ve bundan vazgeçerek Aslan’dan ayrıldı. Kalan 200 bin Euro'yu Fenerbahçe'den aldığı çek ile Galatasaray'a ödeyen Aziz'in çeki karşılıksız çıktı. Sarı-kırmızılı yönetim bunun üzerine hemen oyucu ile temasa geçti. Fenerbahçeli futbolcunun da, 'Biz de kulüpten şu anda ödeme alamıyoruz. Para yatınca ödeyeceğiz' cevabını verdiği öğrenildi.

SERDAR AZİZ'E DAVA AÇILABİLİR

Serdar Aziz ile görüşmelerden sonuç alınamazsa sarı-kırmızılı kulübün mahkemeye gideceği öne sürüldü. Milli futbolcunun kriz büyümeden ödeme yapacağı belirtildi.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal