Galatasaray'da Seçim mi Yaklaşıyor?

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Cengiz,Yıllık olağan Mali Genel Kurulu yaptıktan sonra seçime gitmek istediklerini söyledi.

09.10.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-16:35) Galatasaray'da Seçim mi Yaklaşıyor?
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Spor Kulübünün kuruluşunun 115. yılı dolayısıyla kulübün kurucusu Ali Sami Yen'in kabri başında düzenlenen anma töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

'MALİ GENEL KURULU BİR AN ÖNCE YAPMAK İSTİYORUZ'

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bir süredir mali genel kurulu gerçekleştiremediklerini belirten Mustafa Cengiz, 'Bununla ilgili çok temasta bulunduk. Mali genel kurulun yapılmasını istiyoruz. Bütçe onayı için olağan mali genel kurulu yapmak zorundayız fakat yapamıyoruz. Ortalama 4-5 bin kişi gelir. İkişer metre mesafe koy. Bulun yer yapayım. Devletle yazışıyoruz. Bu sorumluluğu alamam ben. Bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum. Niye kaçayım ki genel kuruldan.' ifadelerini kullandı.

'MAÇLARI SEYİRCİLİ OYNATMAYA MUTLAKA GEÇMEMİZ GEREK'

Süper Lig'de maçların seyircili oynanma ihtimaliyle ilgili de görüşlerini aktaran Mustafa Cengiz, 'Bunu sürekli konuşuyoruz. Türkiye bir sıkıntıda. İnsanlar sabah uyanıyor, 'bu rüya mı yoksa Walking Dead'i mi izliyoruz?' diyor. İnsanın ödü kopuyor. Siz tamamen kapanırsanız ekonomi ölür. Biz ekime kadar olan bütün ödemeleri yaptık. İki kişiye eksik ödedik. Onları anlatacağım size ne halt yediklerini. Hepsi yüzde 15'i kabul etti, bunlar etmedi. Toplumun harekete geçmesi gerek. Türkiye ile ilgili bir imaj var. Bizim bir meydan okuma yapmamız lazım. Maçları seyircili oynatmaya mutlaka geçmemiz gerek.' ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTLERİNİN ÖRNEK GÖSTERDİĞİ BİR ÜLKE"

Statların kapasitesine göre maçların belli oranlarda seyircili oynatılabileceğini vurgulayan Cengiz, 'Bu, dünyaya da bir ilan. Localar ve beraberinde tribünleri de açalım. Risk her yerde var. Bu, dünyaya da bir gösteri. Türkiye, Dünya Sağlık Örgütü'nün örnek gösterdiği bir ülke. Futbolda da örnek olmalıyız. Maske takarak ve mesafeye uyarak bu haftadan itibaren maçları seyircili yapmalıyız.' dedi.

'FENERBAHÇELİLER BİZİ DESTEKLER'

Cengiz, maçların seyircili oynanması hakkında Fenerbahçe taraftarlarının da kendilerini destekleyeceğine inandığı belirtti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal