Galatasaray'da Seçim Kararı! Adaylar Belli Oluyor

Galatasaray'da beklenen oldu. 2019 yılında düzenlenen genel kurulda yönetim kurulu olarak ibrasızlık alan Mustafa Cengiz yönetimi süreci mahkemeye taşımıştı. Bugün açıklanan son karara göre Galatasaray Spor Kulübü 19-26 Aralık 2020 tarihinde seçime gidiyor.

10.11.2020-19:20 - (Son Güncelleme: 10.11.2020-22:04) Galatasaray'da Seçim Kararı! Adaylar Belli Oluyor

Galatasaray Spor Kulübü web sitesinden seçim tarihlerini duyuran ve genel kurul üyelerine seçim tarihini haber veren bir mesaj yayınladı.

İşte yayınlanan mesaj:

'İLK ADAY BELLİ OLDU'

Galatasaray eski yöneticilerinden Burak Elmas, seçim kararının hemen ardından adaylığını açıkladı. Elmas, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Galatasaray Yönetim Kurulu 19-26 Aralık 2020 tarihleri için seçim kararı almıştır. Ben ve yol arkadaşlarım Galatasarayımızın birliği ve geleceği için, Galatasaray değerleri çerçevesinde, değişimi sağlamak amacı ile yola çıkıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

'METİN ÖZTÜRK'TE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Galatasaray genel kurul üyesi Metin Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, "Galatasaray Yönetim Kurulu seçim kararını açıkladı. Her zaman plansız ve baskın seçimlerin Galatasaray'ımıza zarar verdiğini düşündüm. Ben ve ekibim, gerek yaptığımız çalıştaylarla, gerekse yüz yüze toplantılarla son 14 ayda, 1.200 üyemiz ile bir araya geldik. Yüzde 40 değil, yüzde 100 hazırız. Sorunları biliyoruz. Güçlü ekibimizle ve camiamızın desteğiyle çözemeyeceğimiz sorun yok" ifadelerine yer verdi.

Metin Öztürk, kulüp eski yöneticilerinden Burak Elmas'tan sonra adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal