Galatasaray'da Şampiyonluk Primi Açıklandı

Galatasaray'da yöneticiler, oyuncuların ücret kesintisini kabul etmesi üzerine şampiyon olunması durumunda her birine net maaşlarının yüzde 5'i kadar prim vermeye karar verdi.

22.05.2020-12:26 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-12:24) Galatasaray'da Şampiyonluk Primi Açıklandı

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle bütün dünyada gerçekleşen mali problemlere tedbir almak isteyen Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda oyuncularıyla ücret kesintisi hususunda toplantılar yapmaya başlamıştı.

Sarı- kırmızılı yöneticiler ile futbolcular içerisinde gerçekleşen görüşmeler neticesinde, oyuncuların yüzde 15'lik maaş kesintisini kabul ettikleri ifade edilmişti.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ KARARI ALINDI

Gerçekleşen bu konu üzerine Galatasaray yönetimi de oyuncularına bir jestte bulunarak, zirve yarışından şampiyon olarak çıkılması durumunda bir prim verme kararı aldı.

Galatasaraylı oyuncular bu sezon şampiyon tamamlamaları durumunda toplam 2 milyon euroluk ödül alacak.

BÜYÜK PAY FALCAO'NUN

Oyuncuların her birine ücretlerinin yüzde 5'i kadar şampiyonluk primi verecek olan sarı- kırmızılılarda, en büyük pay ise kulüpteki en fazla paraya sahip olan Falcao'nun olacak.

Aslan'dan yıllık 5 milyon euro ücret alan Kolombiyalı golcünün, gerçekleşen indirimin sonrasında yeni alacağı miktar ise 4 milyon 250 bin euro olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal