Galatasaray'da Sağ Bek Operasyonu!

Mariano'nun kulüpten gitmesi beklenen Galatasaray'da sağ bek için tekrardan Omar Elabdellaoui adı sesli bir şekilde söylenirken sarı- kırmızılıların transferi sonlandırmak üzere olduğu öğrenildi.

12.06.2020-17:04 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-17:02) Galatasaray'da Sağ Bek Operasyonu!

Süper Lig'de 2019- 2020 sezonunu şampiyon bitirmek için takım çalışmalarına devam eden Galatasaray, gelecek sezonun transfer hazırlıklarına da hız vermiş durumda. Mariano'nun kontratının sona eriyor olması sebebiyle sağ bek çalışmalarına devam eden sarı- kırmızılılar, daha önce de gündeminde olan Omar Elabdellaoui ile anlaşmaya çok yakın.

Galatasaray'ın Norveçli futbolcuya dönük ilgisini ilk olarak açıklayan Fransız gazeteci Manu Lonjon, pazarlıklarda ilerleme kaydedildiğini ve deneyimli sağ bekin Galatasaray'a transfer olabileceğini belirtti.

Olympiacos ile olan kontratının sonuna gelen ve Türkiye'den Fenerbahçe ile Trabzonspor'un da istediği söylenen 28 yaşındaki futbolcu, Yunan kulübü ile gerçekleştirdiği kontrat uzatma görüşmelerinden de olumlu yanıt alamadı ve Galatasaray'ın transferi sonlandırma noktasına geldiği ifade edildi.

Daha önce futbolcunun İngiltere Premier Lig'de forma giymek istediği fakat istediği teklifin gelmediği öne sürülmüştü.

Bu sezon Yunan kulübü ile 39 karşılaşmaya çıkan deneyimli sağ bek, bu zamana kadar Norveç Milli Takımı formasını da 44 karşılaşmada giydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal