Galatasaray'da Ryan Fraser Harekatı!

Gelecek sezonun transfer hazırlıklarına devam eden Galatasaray, sözleşmesi bitecek olan Bournemouth'tan gitmeyi düşünen ve Arsenal, Tottenham gibi Premier Lig kulüplerinin radarında olan Ryan Fraser'ı izlemeye aldı.

29.05.2020-14:33 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-14:30) Galatasaray'da Ryan Fraser Harekatı!

2019- 2020 sezonunu şampiyon bitirmek için çalışmalarına devam eden Galatasaray, gelecek sezonun transfer hazırlıklarını da devam ettirirken İngiliz medyasının flaş iddiasıyla Bournemouth'un yıldızı Ryan Fraser'ın adı ortaya çıktı.

İlk olarak Daily Record olmakla birlikte İngiliz medyasındaki birçok kaynağa göre Bournemouth ile olan sözleşmesinin sonuna yaklaşan Fraser için Galatasaray da çalışmalara başlamış durumda. 26 yaşındaki futbolcu, Premier Lig kulüplerinin listesindeyken en dikkat çeken talipleri olarak Arsenal, Tottenham ve Crystal Palace öne çıkmaktaydı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK ÖNCELİK

Kuzey Londra kulüplerinin önerilerine karşın Ryan Fraser'ın, Şampiyonlar Ligi şansını elde etmesi halinde Galatasaray'ın yolunu tutabileceği gelen bilgiler arasında.

Arsenal ve Tottenham'ın bu sezonki konumlarından dolayı Galatasaray'ın alabilceği bir Şampiyonlar Ligi biletinin transferde elini sağlamlaştırabileceği düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal