Galatasaray'da Ryan Donk Fedakarlığı

Beşiktaş derbisinde karşılaşma öncesi yaptığı ısınma hareketleri sırasında sakatlanan ve maçta oynayamayacağı düşünülen Ryan Donk'un fedakarca davrandığı ve takım arkadaşlarını yalnız bırakmadığı ortaya çıktı.

18.03.2020-10:13 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-11:33) Galatasaray'da Ryan Donk Fedakarlığı

Galatasaray'da maç öncesi ısınma hareketleri esnasında ayağında ağrılar hisseden Ryan Donk'un kadrodan çıkarılması ve yerine Ahmet Çalık'ın karşılaşmaya başlaması planlanıyordu. Soyunma odasına geçip ortadan kaybolan Hollandalı yıldız, seremoniye yetişti ve takım arkadaşları ile beraber sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı oyuncunun maça çıkmak için iğne olduğu ortaya çıktı. 33 yaşındaki Hollandalı futbolcu, maç esnasında da zaman zaman ayağında ağrılar hissetti ama oyundan çıkmadı. Donk'un derbide sergilediği bu hırs ve fedakârlık büyük takdir aldı.

TERİM TEŞEKKÜR ETTİ

Beşiktaş derbisinde de maçın en iyilerinden biri olarak dikkat çeken Donk'un sorumluluktan kaçmaması ve ağrılarına rağmen gösterdiği performans, teknik direktör Fatih Terim'i de mutlu etti. Tecrübeli hoca karşılaşmadan sonra futbolcusuna özel olarak teşekkür etti. Hollandalı futbolcu, bu fedakârlığı ve performansı ile beraber teknik ekibin en güvendiği isimlerin başında geliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal