Galatasaray'da Ryan Babel Müjdesi

Galatasaray, Lig'in 16. haftasında Göztepe'yle yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. En son oynanan Ankaragücü karşılaşmasında ağrıları olan Ryan Babel'den iyi haber geldi.

19.12.2019-14:35 - (Son Güncelleme: 19.12.2019-14:25) Galatasaray'da Ryan Babel Müjdesi

Galatasaray, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 16. haftasında Göztepe ile maça çıkacak. Galatasaray ekibi, bu karşılaşmanın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’ndei bugün gerçekleşen idmanla devam etti. Galatasaray çalışmalarına salon antrenmanlarıyla başladı.

Daha sonra iki gruba ayrılan oyunculardan Türkiye Kupası’nda gerçekleşen son karşılaşmada 90 dakika oynayanlar sahada yenilenme antrenmanıyla günü bitirdi. Diğer futbolcularsa ısınma ve koordinasyon egzersizleriyle antrenmanı sürdürdü.

Devam eden bölümde gruplar eşliğinde beşe iki dar alan pas oyunu yapıldı. Ana bölümde orta şut ve sonuçlandırma anrenmanı yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Şener Özbayraklı, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Marcao ve Mario Lemina, günü özel program ile çalışarak tamamladı.

Ryan Babel, antrenmanın hepsinde takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

Galatasaray'ın, Göztepe maçı öncesindeki son antrenmanını yarın sabah saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştikten sonra saat 15.00’te uçakla İzmir’e giderek karşılaşma öncesi burda kampa girecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal