Galatasaray'da Onyekuru ve Michael Seri Hamlesi

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Rangers'a elenerek Avrupa'da havlu atan Galatasaray, transfer sezonundaki son 48 saatte bombaları patlatacak.

04.10.2020-13:06 - (Son Güncelleme: 04.10.2020-16:33) Galatasaray'da Onyekuru ve Michael Seri Hamlesi

Sezona muhteşem bir başlangıç yapan fakat Rangers mağlubiyetiyle hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da yönetim, transfer için çalışmalara başladı. Transfer hazırlıklarına devam eden Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim, Geçen sezon sarı kırmızılı formayı terleten Henry Onyekuru ve Jean Michael Seri için harekete geçti.

ONYEKURU VE SERI İÇİN TEKRARDAN KİRALAMA SEÇENEĞİNİ SUNACAK

Onyekuru için AS Monaco, Seri için ise Fulham'la temaslara hız veren Galatasaray yönetimi, 2 futbolcuyu tekrardan kiralık olarak transfer etmek istiyor. Teknik adam Fatih Terim'in takımda görmeyi çok istediği Seri ve Onyekuru da Galatasaray'a olumlu bakarken, sarı kırmızılı kulüp futbolcu satışı konusunda istediği teklifleri gelmeyince, tekrardan kiralama yöntemine başvurdu. Seri ve Onyekuru'nun Galatasaray'a imza atmaya hazır olduğu belirtilirken, kulüpler ile ise görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

BELHANDA İLE YOLA DEVAM

Bir süredir ismi Fransa Ligue 1 kulüplerinden OGC Nice ile geçen Younes Belhanda ise takımda deva edecek. Taraftarla uzun zamandır arasının kötü olduğu Faslı orta saha için takıma ciddi teklifler gelmemesi ve futbolcunun da Galatasaray'da devam etmek istemesi sebebiyle yeni bir gelişme yaşanmayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal