Galatasaray’da Onyekuru Krizi! Yunanistan Yolcusu

Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim'in yeni sezon da kulüpte yer almasını istediği Onyekuru için Olympiakos'un takibi sürüyor. Monaco'nun futbolcuyu kiralama teklifine olumsuz bakması sarı-kırmızılı takımın işini zorlaştırdı.

01.06.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-17:01) Galatasaray’da Onyekuru Krizi! Yunanistan Yolcusu

Henry Onyekuru'nun Galatasaray'ın başarısındaki önemli paya sahip. Geçtiğimiz yıl alınan şampiyonlukta başrollerinden biri olan Nijeryalı, sezon bitiminde Monaco'nun yolunu tuttu. Fakat Fransız kulübünde istediği şeyi bulamayan Nijeryalı futbolcu, devre ortasında tekrardan sarı- kırmızılı kulübe kiralandı. Kiralık kontratı sona erecek olan Onyekuru için Monaco'nun düşüncesi satmaktan taraf. Fransızlar futbolcuyu tekrardan kiralık göndermek istemezken, Yunan kulübü Olympiakos iletişime geçti ve teklifini sundu.

Yunan medyasından Pagenews.gr isimli internet sitesinde olayla alakalı şu haber yapıldı:

"Henry Onyekuru Olympiakos için 1 numaralı seçenek durumunda. Olympiakos Başkanı, bu özel oyuncunun bonservisinin alınmasını emretti. Monaco, satış listesine koyduğu Nijeryalı yıldızdan kurtulmak istiyor. Ancak Fransızlar, oyuncuyu bu kez kiralamak değil satmaktan yana. Fakat istenen bonservis bedelinin yüksek olması sorun yaratıyor. Yeni bir teklif yapmaya hazırlanan Olympiakos, para artı Ruben Semedo'yu takasta kullanarak transferi sonlandırmayı hedefliyor. Olimpiakos, aynı zamanda Monaco'nun bir merkez savunmacıya ihtiyacı olduğunu biliyor ve Semedo'yu da göndermek istiyor. İlk görüşmeler yapıldı ancak müzakereler devam ediyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal