Galatasaray’da Okay ve Nainggolan Geliyor Belhanda Gidiyor!

Transferdeki suskunluğunu Etebo'yu duyurarak bozan Galatasaray, Okay Yokuşlu ve Nainggolan'ı transfer etmeye hazırlanıyor. Bu iki takviyenin ardından Belhanda gönderilecek.

08.09.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-10:55) Galatasaray’da Okay ve Nainggolan Geliyor Belhanda Gidiyor!

Galatasaray, Oghenekaro Etebo transferini duyurarak transferdeki suskunluğunu bozdu. Sarı- kırmızılı kulübün Etebo haricinde iki transfer daha yapacağı ortaya çıktı. Cim bom, Celta Vigo’da top koşturan Okay Yokuşlu ve Inter'li Radja Nainggolan için çalışmalarına devam ediyor. Nainggolan transferi yapılırsa Belhanda’nın gönderilmesi kesinleşecek.

İLK TRANSFER OKAY YOKUŞLU!

Sarı- kırmızılı kulübün Etebo'dan sondaki ilk hedefi ise Celta Vigo’da top koşturan Okay Yokuşlu. Cim bom, yıldız futbolcuyu 1 seneliğine kiralamayı planlıyor. İspanyol ekibi ile masaya oturan Galatasaray Okay’ı kiralamak için 1 milyon Euro teklif ederken, Celta 2 milyon Euro talep etti. Pazarlıklar sürüyor. Transferin 1.2 milyon kiralama ücreti ile sona ermesi bekleniyor.

ASIL HEDEF NAİNGGOLAN

Galatasaray'ın orta saha için istediği bir diğer yıldız ise Inter’de top koşturan 32 yaşındaki tecrübeli 10 numara Radja Nainggolan... Inter'in 2018 senesinde Roma'dan 38 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı yıldız on numara için sarı- kırmızılı kulüp devreye girdi. Nainggolan'a senelik 2.2 milyon teklif edildi. Ayrıca 1 milyon Euro'da kiralama ücreti verilecek. Inter’de senede 3.5 milyon Euro alan Nainggolan'nın ücretinin tamamının karşılanmasını talep ediyor. Galatasaray ile İtalyanlar arasında temaslar devam ediyor.

NAİNGGOLAN VARSA BELHANDA YOK!

Galatasaray Inter'den Nainggolan'ı kadrosuna katarsa Belhanda’yı kesin olarak gönderecek. Sarı-kırmızılı kulüple ilişkileri iyi olan ve son olarak Etebo'yu kadrosuna katan William D'avilla aynı zamanda Belhanda'nın menajerliğini yapıyor. Galatasaray yönetimi Fransız menajerden Belhanda'ya takım bulmasını istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal