Galatasaray'da Nzonzi Kadro Dışı Bırakıldı

Galatasaray Kulübü, Fransız oyuncu Steven Nzonzi'nin son antrenmandaki disiplinsiz davranışları sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

13.12.2019-19:03 - (Son Güncelleme: 13.12.2019-23:15) Galatasaray'da Nzonzi Kadro Dışı Bırakıldı

Galatasaray Kulübü, Fransız oyuncu Steven Nzonzi'nin son antrenmandaki disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon İtalya 1. Futbol Ligi ekibi Roma'da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon kiralık olarak Galatasaray'a gelmişti.

Sezon başında Roma'dan büyük umutlarla transfer edilen Nzonzi, son zamanlardaki performansının dışında antrenmanlarda gösterdiği tavırlarla Fatih Terim'i zorlamaya başladı.

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde PSG karşısında 5-0 mağlup olunan maçta oyundan alınırken gösterdiği tavırlar Nzonzi'nin sonunu getirdi.

30 MİLYON EURO'LUK FUTBOLCUYUM

Fatih Terim'in taktik isteklerini yerine getirmeyen ve ciddiyetsiz tavırlar gösteren Fransız futbolcunun Galatasaray'da mutlu olmadığı belirtiliyor.

Nzonzi, antrenmanlarda birçok kez ''Ben 30 milyon euroluk futbolcuyum'' derken bu disiplinsiz hareketlerin sürmesi ile kadro dışı bırakıldı.

OCAK AYINDA ROMA

Galatasaray yönetimi ise Steven Nzonzi'nin kiralık sözleşmesini feshedip futbolcuyu Roma'ya göndermek istiyor.

İki sarı kırmızılı kulübün görüşmelere geçtiği ve Ocak ayında Nzonzi'nin Roma'ya gönderilmesi için konuştuğu kaydediliyor.

GALATASARAY'I TAKİPTEN ÇIKTI

Süresiz kadro dışı bırakılan Nzonzi'nin artık takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yıldız futbolcu bu kararın ardından sosyal medya hesaplarından Galatasaray'ı takipten çıktı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal