Galatasaray'da N'Diaye Transferi! Menajeri Açıkladı!

Son günlerde adı yine Galatasaray'la anılan tecrübeli orta saha oyuncusu Badou N'Diaye için Stoke City Menajeri Nathan Jones'ten açıklama geldi.

18.10.2019-10:18 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-10:16)

Galatasaray'ın bir kez daha gündemine gelen Badou Ndiaye konusunda Stoke City’den açıklama yapıldı. İngiliz kulübünün menajeri Nathan Jones,

"BÜYÜK BİR KULÜPTE OYNAMAK İSTİYOR.."

“Ndiaye’nin üst düzey liglerde oynamak istemesini anlıyorum ama benim için gerçekten çok önemli bir oyuncu” dedi. Senegalli yıldızın büyük liglerde ve kulüplerde oynamak istediğini anladığını aktaran Nathan Jones, “Bu çocuk benim için çok önemli. Gerçekten üst düzey bir oyuncu, iyi bir lider. Özel bir futbolcu” dedi.

"YAZIN MÜMKÜN OLMADI"

Stoke City Menajeri, “Çok fazla konuşmadan işini doğru yapan bir oyuncu. Evet, Ndiaye’nin üst düzey liglerde oynamak istemesini anlıyorum. Ancak yaz döneminde bu mümkün olmadı. Ama kendisi benim için gerçekten çok önemli” ifadelerini kullandı. Badou Ndiaye, bu sezon Stoke City formasıyla Championship’te 5 maça çıktı. Galatasaray’ın Ndiaye’yi en son kiraladığı dönemde de Stoke City cephesinden benzer açıklamalar gelmişti. Ama sonunda Badou Ndiaye kiralık olarak imzayı attı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal