Galatasaray’da Nagatomo Şoku!

Galatasaray’ın Schalke 04 ile karşılaştığı Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında sakatlanarak oyundan çıkan Japon sol bek Yuto Nagatomo’dan sarı kırmızılı ekibe kötü haber geldi.

25.10.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-13:12) Galatasaray’da Nagatomo Şoku!

Galatasaray’ın dün akşam Schalke 04 ile karşılaştığı mücadelede aldığı darbe sonrası oyundan çıkmak zorunda kalan Nagatomo’ya akciğer sönmesi teşhisi konulduğu açıklandı.

Sarı kırmızılı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Japon oyuncunun son durumu hakkında bilgi verildi.

İşte sarı kırmızılıların resmi sitesinden yapılan açıklama:

“Schalke 04 karşılaşması esnasında göğsüne gelen topun ardından, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Yuto Nagatomo’nun saha kenarında yapılan ilk kontolünde sağlık heyetimiz tarafından riskli bir durum fark edilmesi sonrası futbolcumuz, ileri tetkik ve tedavi için sponsor hastanemize sevk edilmiştir.

Hastanede yapılan ilk değerlendirme neticesinde futbolcumuza aldığı darbeye ilişkin pnömotoraks (akciğer sönmesi) teşhisi konmuş olup, duruma müdahale edilerek futbolcumuzun akciğerine tüp uygulanmıştır.

Durumu iyiye gelen ve birkaç gün hastanede takipleri sürecek futbolcumuza ilişkin ileri bir tedavi gerekip gerekmeyeceği yapılacak değerlendirmenin ardından netleşecektir.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal