Galatasaray'da Moder ve Seri Harekatı!

Cimbom orta saha transferinde sona yaklaştı. Galatasaray, transfer sezonunun kapanmasına günler kala uzun zamandır radarında olan iki oyuncu için yeniden temas kuruyor. Seri zorunlu satın alması olmadan kiralık, Moder ise bonservisiyle beraber transfer edilmek isteniyor.

02.10.2020-13:04 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-15:25) Galatasaray'da Moder ve Seri Harekatı!

5 Ekim'de sona erecek olan yaz transfer sezonu bitmeden, Galatasaray son bir orta saha harekatı daha yapıyor. Cimbom Belhanda'dan kazanması beklenen bonservis ücretinin, iki önemli transfer için kullanacak. Sarı kırmızıların ilk hedefi, teknik direktör Fatih Terim'in direktifi üzerine Seri... Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık forma giyen 29 yaşındaki oyuncu için Fulham'la bir süredir pazarlıklar sürüyor. İngiliz ekibi, beklediği teklifler gelmediği için Seri'nin yeniden Galatasaray'a gitmesine artık olumlu bakıyor. Transferin önündeki tek problem, zorunlu satın alma maddesi. Aslan bu maddeyi iptal edip, 2 milyon Euro'ya Fildişi Sahilli orta sahayı kiralamaya çalışıyor.

KİRALIK TEKLİFİ KABUL EDİLMEDİ

Galatasaray ile adı uzun zamandır geçen bir diğer futbolcu olan Jakub Moder'de de önemli bir gelişme yaşanıyor. Cimbom bu transferden vazgeçti, vazgeçiyor derken, görüşmelerin tekrardan başladığı ortaya çıktı. Lech Poznan'la iletişime geçen Galatasaray Yönetimi, 21 yaşındaki oyuncuyu bu defa bonservisiyle beraber transfer etmeyi planlıyor.

BÜTÇE PLANLAMALARI YAPILIYOR

Belhanda'nın 7 milyon Euro'ya gönderilmesi durumunda, 1 milyon Euro da elinde bütçesi olan Aslan, 8 milyon Euro'nun 2 milyonunu Seri'ye, 4-5 milyon Euro'yu da Moder'e bırakacak. Yine gidecek ve gelecek futbolcuların maliyetine göre bütçenin kalan son bölümünün ise kanat transferinde kullanılma durumu var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal