Galatasaray'da Mevlüt Erdinç Transferi Bugün Bitiyor! İşte Ayrıntılar!

Yerli oyuncu kadrosunu sağlam tutmayı amaçlayan Galatasaray, hücum bölgesine de alternatif yerli bir golcü istiyor. Hedefte Mevlüt Erdinç var.

30.08.2019-11:58 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-12:43) Galatasaray'da Mevlüt Erdinç Transferi Bugün Bitiyor! İşte Ayrıntılar!

Geçen sezon yedek oyuncular konusunda yokluk yaşayan sarı-kırmızılılarda yerli oyuncu rotasyonuna çok önem veriliyor ve transfer politikasının ilkelerinden biri de, kaliteli yerli futbolcu. Bu noktada forvete de alternatif yerli bir oyuncu transfer etmek isteyen teknik direktör Fatih Terim, 2008 yılından beri gözdesi olan Mevlüt Erdinç’e onay verdi. Geçen sezonu Antalyaspor’da kiralık olarak geçiren ve toplam 14 gol kaydeden 32 yaşındaki futbolcunun Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Başakşehir'e geri dönen Mevlüt, Galatasaray'a haber yolladı. Son yapılan transferlerin ardından Başakşehir'de 4. forvet konumuna düşen 32 yaşındaki futbolcu Galatasaray ile temasa geçti. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda netleşecek bu transfer için önümüzdeki günlerde nihai kararın verilmesi bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal