Galatasaray’da Markus Henriksen Sesleri!

Yeni sezon başlamadan önce Lemina’yı Fulham’a kaptıran, Seri’nin de akıbetinde belirsizlik olan Galatasaray’da, son olarak Hull City'de top koşturan Markus Henriksen gündem oldu.

02.09.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-11:05) Galatasaray’da Markus Henriksen Sesleri!

Orta sahaya transfer yapmaması ve transfer süresinde rakiplerinin gerisinde kalmasıyla eleştiri oklarının hedefi olan Galatasaray yönetiminin gündeminde son olarak Hull City'de top koşturan Markus Henriksen yer aldı. 28 yaşındaki tecrübeli orta saha şu sıralar serbest durumda ve bonservis ücreti bulunmuyor. Ülkesi haricinde Hollanda ve İngiltere'de forma giyen Henriksen, 353 karşılaşmada 60 gol 44 asistlik performans gösterdi.

TEKNİK EKİP ONAY VERDİ

Galatasaray'da oynayan Linnes ve Omar'ın milli takımdan arkadaşı olan 28 yaşındaki Norveçli futbolcu, İngiliz ekibi Hull City’den ayrıldı ve gelen teklifleri değerlendiriyor. 1.87 boyundaki orta saha, güçlü fiziğinin haricinde isabetli pasları ve yüksek kondisyonuyla tanınıyor. Teknik kadrodan de onay alan Henriksen'in imza ücreti istememesi ve senelik 1.5 milyon Euro'nun altında oynamayı kabul etmesi durumunda transfer olasılığı yüksek görünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal