Galatasaray'da Mario Lemina için Resmi Açıklama!

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mario Lemina transfer edemediklerini belirtti.

27.08.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-09:44) Galatasaray'da Mario Lemina için Resmi Açıklama!

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mario Lemina'yı yüksek bonservis ücreti sebebiyle transfer edemediklerini belirtti.

Lemina için 8-9 milyon euro istendiğini aktaran Albayrak, "Galatasaray'da transfer bitmez. Seri ve Lemina, Galatasaray'da oynamış 2 değerli futbolcudur. Lemina'yı bonservisiyle vermek istiyorlar. Bu paraları Türk kulüpleri ödeyemez artık. 8-9 milyon euro'luk bonservisler ödeyecek durumumuz yok." şeklinde konuştu.

Albayrak ayrıca çalışmaların devam ettiğini de söyleyen, "50 gün ciddi bir zamandır. Ciddi çalışmalar yapıyoruz. 1 kuruşu sokağa atacak halimiz yok. Transfer yapacak mıyız? Yapacağız, herkesin içi rahat olsun." diye belirtti.

ALBAYRAK'TAN TFF'YE FENERBAHÇE ÇAĞRISI

Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisinin seyircili yapılması için federasyona çağrı yaptı.

Albayrak, Federasyonun Ekim ayından sonra devreye gireceğini açıkladığı "Yüzde 30 seyircili" dönemin, 3. haftadaki Fenerbahçe karşılaşmasından itibaren uygulanmasını talep etti.

Zor zamanlar geçirdiklerini aktaran Albayrak, "Galatasarayımıza ve bütün kulüplerimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu sene çektiğimiz acıları yüce Allah'ım ne bize, ne de rakiplerimize yaşatmaz. Koronavirüsün en büyük acılarını biz çektik. Kendim, hocamız Fatih Terim ve başkanımızın hastalığı. Bizi son derece üzdü ve şampiyonluktan etti." ifadelerini kullandı.

'HEMEN HERKES GELSİN'

Seyircilere kombine çağrısı yapan Albayrak, "Yüzde 30 başlasın, en azından kulüplere bir yerden bir şeyler girsin. Hiç yaprak oynamıyordu. Bu süre içinde ne sıkıntılar çektiğimizi bilen biri olduğu için, baya ciddi bir rakam ediyor. Gaziantep ve Fenerbahçe maçlarını seyircisiz, ondan sonraki maçları seyircili oynayacağız. Hem loca, hem de kombine satabileceğiz. Bilet almaya, locaları doldurmaya davet ediyoruz taraftarları. Bu zor dönemde büyük katkıları olacak, inanıyorum. Bugünden erkeni yok, hemen herkes gelsin ve Galatasaray'dan kombinelerini alsın." dedi.

'FENERBAHÇE DERBİSİ SEYİRCİLİ OLSUN'

Fenerbahçe derbisinin seyircili olmasını isteyen Albayrak, "3. haftadaki derbide federasyonumuzun duyarlılık göstermesini istiyorum. Seyircili oynanmasının daha şık olacağını düşünüyorum. Federasyonumuz sanırım korona ile ilgili bir iyileşme olursa sadece bizim için değil bütün takımlara 3. haftada seyircili oynatabilirler. Gönül ister ki bu derbi taraftarlı olsun, güzel olsun." şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal