Galatasaray'da Mariano, Fenerbahçe Maçı Öncesi İtirafta Bulundu!

Galatasaray'ın 33 yaşındaki sağ beki Mariano, ESPN'in Brezilya edisyonuna verdiği röportajda çok ses getirecek açıklamalar yaptı. İşte detaylar..

28.09.2019-15:28 - (Son Güncelleme: 28.09.2019-15:25)

Galatasaray'ın 33 yaşındaki sağ beki Mariano, ESPN'in Brezilya edisyonuna verdiği röportajda çok ses getirecek açıklamalar yaptı. Tecrübeli savunmacı; İstanbul'daki deprem, Türkiye'deki ilk zamanları, Fenerbahçe derbisi ve geleceğiyle ilgili flaş itiraflarda bulundu. İşte yıldız ismin birbirinden çarpıcı sözleri:

"DEPREMDE ÇOK KORKTUK"

"Antrenmandan evime yeni dönmüştüm ki bir ses duydum. İlk başta gürültünün üst komşumdan geldiğini zannettim. Ancak daha sonrasında sallantıyı hissettim. O anki ilk düşüncem kanepenin arkasındaki kızımı yanıma almaktı. Böyle bir şeyi daha önce hiç yaşamamıştım. Eşim de o çok korktu."

"AİLEMİ TÜRKİYE'YE GETİRMEK İÇİN ÇOK ZOR İKNA ETTİM"

"Galatasaray'a gideceğimi ilk duyduğum zamanlar biraz tuhaftı. Zira Türkiye hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Brezilya'dayken Türkiye hakkında duyduğum tek şey terördü. Bu nedenle ailemi ikna etmek çok zor oldu. Ancak aldığım teklif çok iyiydi. Buradaki baskı, Brezilya'dakiyle aynı. Kazandığınızda büyük bir destek görüyor, kaybettiğinizde ise eleştiriliyorsunuz. Burada yalnızca güzel zamanlar geçirdiğim için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal