Galatasaray’da Marcao İkilemi! Ya Roma'ya Gidecek ya da Sözleşmesi Uzatılacak

İtalyan kulübü Roma, Marcao transferi için ısrarcı. Serie A ekibi Marcao ve Basel’de oynayan Omar Alderete için çalışmalarına devam ediyor. Marcao Roma’ya imza atmazsa sarı- kırmızılı yönetim Marcao'nun kontratını 5 sene uzatıp Brezilyalı oyuncunun maaşına zam yapacak.

28.09.2020-15:26 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-15:35) Galatasaray’da Marcao İkilemi! Ya Roma'ya Gidecek ya da Sözleşmesi Uzatılacak

İtalya Serie A kulübü Roma uzun zamandır Galatasaray'ın genç stoperi Marcao’yu yakından takip ediyor. Başkent ekibi bu transfer için 15 milyon Euro'yu vermeye hazır durumda. Brezilyalı futbolcunun akıbetinin bu hafta belli olacağı tahmin ediliyor.

İLK PLAN SMALLİNG

İtalyan devi ilk olarak geçtiğimiz sezon Manchester United'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Chris Smalling için temas kurdu fakat Manu bu transfer için Roma'dan 23 milyon Euro bonservis istedi. Roma yetkilileri 30 yaşındaki Smalling için bu parayı tehlikeye atmayı düşünmüyor.

MARCAO VE BASEL'Lİ ALDERETE DE LİSTENİN EN TEPESİNDE

Roma neredeyse 15 milyon Euro transfer bütçesi ayırdığı stoper pozisyonu için hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte hedef Basel’de top koşturan 24 yaşındaki Paraguaylı Alderete ve Galatasaraylı Marcao...

GALATASARAY'DAN YANIT GELDİ

Marcao için Roma takımı Galatasaray'a 10 ve 12 milyon Euro'luk teklifler sundu fakat bu teklifler kabul edilmedi. İtalyan temsilcisi 15 milyon Euro + bonservislerle yeni bir teklif daha sundu. Galatasaray'ın bu hafta içinde Marcao ile alakalı Roma'ya olumlu dönüş yapması bekleniyor.

ALTERNATİF PLAN ÇOKTAN YAPILDI!

Galatasaray Marcao'nun yerine 2 alternatif çoktan bulundu. Emre Utkucan'ın başında olduğu scout timi Marcao gibi gelişme gösterecek iki yıldızı transfer komitesine sundu.

MARCAO KALIRSA MAAŞINA ZAM YAPILACAK!

Galatasaray'dan bu sezon 850 bin Euro alan Marcao yükselen performansının ardından yönetimden zam isteğinde bulundu. Marcao'nun Roma transferi olmazsa sarı- kırmızılı yönetim Marcao'nun kontratını 5 sene daha uzatıp Brezilyalı oyuncuya zam yapacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal