Galatasaray'da Kriz Kapıda

55 milyon Avro maaş ödemesi olan Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ne gidemezse Radamel Falcao, Fernando Muslera ve Sofiane Feghouli gibi maaşı fazla futbolcuların satışı masaya yatırılacak.

17.03.2020-12:52 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-12:46) Galatasaray'da Kriz Kapıda

G.Saray'da gergin bir ortam hakim... Pazar akşamı seyircisiz yapılan karşılaşmada Beşiktaş ile berabere kalarak zirve yolunda çok önemli 2 puanı kaybeden sarı-kırmızılıları Şampiyonlar Ligi telaşı sardı. Galatasaray Devler Ligi'ne gitmeye hak kazanamadığı takdirde ağır bir mali faturayla karşılaşacak.

40 MİLYON AVROLUK ZARAR

Sarı-kırmızılı yönetim kadrosunda bulunan yıldızlara şu anda neredeyse 55 milyon Avro maaş veriyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamadığı takdirde takımın eline 40 milyon Avro’luk bir gelir geçmemiş olacak.

YILDIZ OYUNCULARIN SATILMASI GÜNDEMDE

Cimbom Şampiyonlar Ligi'ne gidemediği takdirde Radamel Falcao, Younes Belhanda, Fernando Muslera ve Sofiane Feghouli gibi yüksek maaşlı oyuncuların satılması da masaya yatırılacak.

BEŞİKTAŞ'IN DA BAŞINA GELMİŞTİ

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden katılamadığı takdirde takımda küçülmeye gidilecek. Bu durumda Beşiktaş'ın 2 sene önce başına gelen olayı sarı- kırmızılılar da yaşamış olacak.

G.Saray'ın Kolombiyalı yıldızı Falcao bu sezon 20 resmi maçta ağları 10 kez havalandırdı. Falcao eski günlerine geri döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal