Galatasaray'da Korkulan Olmadı!

Galatasaray'da test yapılan teknik heyet, futbolcular ve çalışanlarda korkulan olmadı.

25.03.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-12:34) Galatasaray'da Korkulan Olmadı!

Galatasaray’da bütün futbolcuların coronavirüs testlerinin temiz olduğu belirlendi. Sarı-kırmızılılara ikinci bir test yapılmayacak. Galatasaray'da daha önce 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, devamında da Teknik Direktör Fatih Terim'de coronavirüs görülmesi sonrasında korkulan gerçekleşmedi, sarı-kırmızılılarda hastalığa yakalananların sayısı ikide kaldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunanlar içinde, "Coronavirüs başka kime bulaşmış olabilir" tedirginliği ortaya çıktı. Neticede hem Abdurrahim Albayrak hem de Fatih Terim, futbolcularla iç içeydi.

Bu sebeple teknik kadro, futbolcu ve ekiple birlikte devamlı yolculuk eden kişilere geçtiğimiz hafta çarşamba günü test yapıldığı açıklandı. Önceki gün çıkan tahlil sonuçlarına göre yalnızca teknik direktör Fatih Terim'de coronavirüs olduğu açıklandı.

Terim'e tek test uygulandığını ve bunun da pozitif olduğuna dikkat çekildi. Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın da takımdan ayrı olarak test yaptırdıkları bildirildi.

Galatasaray'da Albayrak ve Terim'de coronavirüs bulunmasından sonra futbolculara kısa sürede yeni bir test uygulanmayacağı belirtildi. Futbolcu veya Florya'daki personellerden birinde virüsün semptomlarının olması halinde test yapılacağı söylendi. Bu olayda da herhangi bir sorunun şu ana kadar ortaya çıkmadığı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal