Galatasaray'da İlk Hedef Mario Lemina

Galatasaray transfer hareketlerine hız verdi. Sarı-kırmızıların transfer sezonunda ilk planı şu an takımda kiralık olarak top koşturan Southampton'dan Mario Lemina’yı almak olacak.

28.03.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-10:17) Galatasaray'da İlk Hedef Mario Lemina

Sarı-kırmızılılar, coronavirüs nedeniyle liglerin durdurulması hem bu sezonun geri kalanıyla alakalı planlarını netleştirmeye uğraşırken öteki taraftan geleceğin takımını tasarlamaya başladı. Takımını gençleştirmeyi amaçlayan Cimbom'un ilk isteği takımda performansından memnun olduğu kiralık futbolcuların bonservisini alabilmek. Bu listenin üst sırasında da Mario Lemina yer alıyor. Gabonlu yıldız hem performansı hem de Galatasaray’a olan aidiyetiyle taraftarın gönüllerini fethetmişti.

TERİM 'ALALIM' DEDİ

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, coronavirüs öncesi idarecilerle gerçekleştirdiği görüşmede Mario Lemina'nın bonservisinin alınmasını talep etti. Yönetim de 26 yaşındaki yıldızın bonservis ücretinde indirim yaptırmak için Southampton’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Futbolcunun sakatlık sorunu olduğu için sarı-kırmızılılar, İngilizlerin beklediği 10 milyon Euro'luk bonservisi mantıklı görmüyor. Cimbom bu transfer için 6 milyon Euro teklif edecek. G.Saray'da devam etmek isteyen Lemina da transferi için yardımcı olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal