Galatasaray’da İlk Hedef Eliaquim Mangala!

Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, savunmanın ortasına yapacağı takviye için hazırlıklara başladı. Sarı kırmızılı ekipte ilk hedef Manchester City’nin Fransız stoperi Eliaquim Mangala…

07.12.2018-10:47 - (Son Güncelleme: 07.12.2018-10:45) Galatasaray’da İlk Hedef Eliaquim Mangala!

Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda devre arası transfer döneminde kadrosuna takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray’da yönetim şimdiden kolları sıvadı.

Deneyimli teknik direktörün ara transferde takıma 2 golcü 1 stoper istemesinin ardından sarı kırmızılı yönetim harekete geçiyor. Ayrıca imkan doğması halinde orta sahaya da bir transfer yapılması söz konusu. Ocak transferlerinin bütçesi ise takımdan gönderilecek isimlerden gelecek sıcak para ile sağlanacak.

Cimbom’un savunma listesinin ilk sırasında ise bu sezon Manchester City’de forma bulamayan Eliaquim Mangala yer alıyor.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim’in istediği transferleri gerçekleştirmek için tüm imkanları seferber ediyor. Başkan Cengiz, birkaç gün içerisinde İngiltere’ye giderek Manchester City yetkilileri ile masaya oturacak.

Bu sezon City formasıyla henüz resmi karşılaşmaya çıkmayan 27 yaşındaki defans oyuncusunun sezon sonunda kontratı bitiyor. İngiliz ekibinin yöneticileri de Mangala ile yolları ayırarak maaş yükünden kurtulmayı hedefliyor.

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal