Galatasaray'da Herkes 'Feda' Dedi!

Galatasaray yönetiminden ücretlerin azaltılması şeklinde yöneltilen talebi, yüksek maaşlı yabancı yıldızların sonrasında bütün oyuncular kabul etti.

01.06.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-17:23) Galatasaray'da Herkes 'Feda' Dedi!

Yüzde 15’lik ücret kesintisi, Galatasaray'da resmi şekilde kabul edildi. Salgının takımların mali yapısına verdiği zarardan dolayı birçok Avrupa kulübü gibi oyuncularından kesinti isteyen Galatasaray’da kemer sıkma harekatı resmileşti. Bu olağanüstü olay sebebiyle sadece yalnızca yıldız futbolcular değil, sarı- kırmızılı teknik ekip de maaşlarında kesintiye gitti.

TERİM: 'BİZE DE UYGULAYIN'

Sarı- kırmızılı takımda 8 şampiyonluk olmakla birlikte tam 20 kupa alan Fatih Terim de “Biz bir ekibiz” diye belirterek, olağanüstü şartlarda yalnız oyuncuların değil, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizdi. Terim, "Oyuncularımın ücretine ne şekilde uygulama yapılacak ise aynı prosedür bizlere de uygulanmalı" diye vurgulayarak hiç konusunu dahi açmadan olaya son noktayı koydu.

GALATASARAY RAHAT BİR NEFES ALDI

Bu yaşananların sonrasında Terim başta olmakla birlikte bütün teknik ekip de senelik maaşlarının yüzde 15 aşağı indirirken, futbolcu adı bakılmaksızın herkesin ‘Feda’ demesiyle beraber bu sorunlu süreçte takım bir parça da olsa rahat bir nefes aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal