Galatasaray'da Hedef Lemina, Olmazsa Mehmet Ekici ya da Elneny

Mario Lemina’yı tekrardan kiralamak için Southampton ile temasları sürdüren Galatasaray, Fatih Terim evet derse Mehmet Ekici ile de görüşecek. Sarı-kırmızılıların listesinde Elneny de var.

20.08.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-10:18) Galatasaray'da Hedef Lemina, Olmazsa Mehmet Ekici ya da Elneny

Takıma yapılan 6 takviye ile güçlendiren Galatasaray’da artık bütün mesai orta sahaya yapılacak transferler için harcanmaya başladı. Cimbom ilk olarak Lemina’yı kiralamak için takımı Southampton ile iletişime geçti. Galatasaray, İngiliz kulübü ile bu hafta içinde imzaları atıp İstanbul’da olan futbolcunun çalışmalara katılmasını planlıyor.

ELNENY DE TEKLİF EDİLDİ

Orta saha transferine dikkat çeken Galatasaray’a ise teklif edilen iki de bilindik isim dikkat çekti. Fenerbahçe ile kontratı biten Mehmet Ekici menajeri tarafından Galatasaray’a teklif edildi. Teknik Patron Fatih Terim’in deneyimli futbolcuya onay vermesi durumunda Galatasaray, Mehmet Ekici’nin menajeri ile pazarlık yapacak ve son senelerde sakatlık sorunu yaşayan oyuncuya ‘başarı odaklı’ bir sözleşme sunulacak.

MENAJERİ GALATASARAY'A ÖNERDİ

Bu arada geçen sene Beşiktaş’ta kiralık olarak top koşturan ve Arsenal’in yine takımda düşünmediği Elneny’nin de menajerler aracılığıyla kulübe önerildiği ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal