Galatasaray'da Gündem Yine Seko Fofana

Gelecek sezonun transfer hazırlıklarına devam eden Galatasaray, daha önce de gündeminde olan Udineseli futbolcu Seko Fofana için tekrardan nabız yokladı.

20.05.2020-17:27 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-17:25) Galatasaray'da Gündem Yine Seko Fofana

Yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle durdurulan 2019- 2020 sezonunda şampiyonluk için kulüp hazırlıklarına sürdüren Galatasaray, transfere de son sürat devam ediyor. Gelecek sezon için planlamalarını yürüten sarı- kırmızılılarda Udinese’de görev yapan Seko Fofana, tekrardan gündeme gelen oyuncu oldu.

Calciomercato'nun yaptığı habere göre Galatasaray, İtalyan kulübü ile 2022'de kontratını sonlandıracak olan futbolcu için çalışmalara başladı. İtalyanların iddiasına göre futbolcu, bu yaz Galatasaray'ın yolunu tutabilir.

25 yaşındaki yıldız futbolcu hem sezon öncesinde hem de sezon arasında Galatasaray'ın gündeminde yer almış ancak transfer bir türlü sonlandırılamamıştı.

Orta alandaki kiralık futbolcular Mario Lemina ve Jean-Michael Seri'nin geleceğinin belirsiz olması sebebiyle sarı- kırmızılılar, gelecek sezon öncesi hazırlıksız yakalanmak istemiyor. Belhanda'nın da yollanması amaçlanan Galatasaray'da daha önce Fatih Terim'in Fofana'yı özellikle istediği ifade etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal