Galatasaray'da Gündem Yeniden Kenan Karaman!

Galatasaray’ın daha önce de istediği Kenan Karaman tekrardan gündeme geldi. Kanat- forvet transfer etmek isteyen Cimbom, İstanbul'a gelen milli futbolcunun menajeriyle bu hafta bir toplantı yapacak.

31.08.2020-13:12 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-13:10) Galatasaray'da Gündem Yeniden Kenan Karaman!

Orta saha için yoğun bir şekilde mesai harcayan Galatasaray, kanat-forvet takviyesi için de tekrardan hız verdi. Daha önce Alman kulübü Fortuna Düsseldorf'un Türk oyuncusu Kenan Karaman için iletişime geçen fakat sonlandıramayan sarı kırmızılılar bu defa bu transferi bitirmekte kararlı. Düsseldorf ile tekrardan masaya oturan Aslan bu hafta içerisinde İstanbul'a gelen Kenan'ın menajeri Ersin Akan ile bir görüşecek. İlerleyen günlerde Akan ile pazarlık masasına oturacak olan Sarı-Kırmızılı idareciler transferde orta yolu bulmaya çalışacak.

OLUMLU BAKIYOR

26 yaşındaki oyuncunun, Sarı- Kırmızılı takıma gelmeye olumlu bakması Galatasaray'ın elini sağlamlaştırsa da Düsseldorf yıldız futbolcuyu cüzzi bir fiyata bırakmamakta ısrar ediyor. Bu sebeple Aslan ile Alman temsilcisi arasında kıran kırana pazarlıkların tekrardan başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal