Galatasaray’da Florin Andone Yolcu!

Geçirdiği ağır sakatlık sebebiyle sezonun büyük bir kısmını sakat geçiren Rumen forvetin sezon bitiminde takımına geri döneceği, Galatasaray'ın herhangi bir transfer isteği olmadığı öne sürüldü.

04.05.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-17:22) Galatasaray’da Florin Andone Yolcu!

Galatasaray’da transfer sezonunun son günlerinde Radamel Falcao'ya yardımcı olması için Brighton'dan kiralanan Florin Andone, geçirdiği ağır diz sakatlığı sebebiyle sezonun büyük bir kısmını sakat geçirmişti.

Sakatlıktan geri gelmesinin sonrasında istenen performansı gösteremeyen Andone, gözden düşmüştü. Tuttomercatoweb'de yapılan haberde Rumen forvetin yaşadığı sakatlık sebebiyle kendisini gösteremediği ve Türkiye hikayesinin kısa sürdüğü belirtildi. Deneyimli golcünün sezonun sonlanmasıyla takımına geri gideceği belirtildi.

İngiliz takımından 700 bin euro bedelle kiralanan Andone, 2.5 milyon euro net maaş aldı. Fatih Terim'in alternatif planı olarak görülen Rumen forvet, 11 karşılaşmada rakip ağlara 2 gol attı.

Mücadeleci oyunuyla taraftarın da 'Yeni Elmander' yakıştırması yaptığı Andone’nin Brighton ile kontratı 2023’te sona erecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal