Galatasaray'da Fernando'nun Yerine Leroy Fer Geliyor! Leroy Fer Kimdir?

Galatasaray, Fernando'nun alternatifini buldu.. Leroy Fer her an imzayı atabilir.

17.07.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-10:13) Galatasaray'da Fernando'nun Yerine Leroy Fer Geliyor! Leroy Fer Kimdir?

Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando'yu sürpriz bir şekilde 4.5 milyon euro'ya Sevilla'ya satan Galatasaray bu mevkii için boşalan oyuncu rotasyonunu doldurmak istiyor. Yeni sezona tam kadro hazırlanmak isteyen Fatih Terim yönetime bir an önce transfer yapılmasını için talimat verdi.. 2. hazırlık kampına takımının tam olmasını isteyen başarılı teknik adam forvet konusunda da ellerini çabuk tutmalarını istedi..

Sarı kırmızılı takımın Okay Yokuşlu'nun yanı sıra gündeminde Leroy Fer de var..

Donk ve Babel'den, İngiltere ligi takımlarından Swansea City ile sözleşmesi sona eren Fer'i ikna etmesini isteyen Galatasaray yönetimi Fernando'nun boşluğunu bu isimle doldurmak istiyor..

Banega’dan olumlu sonuç alamayan Cim-Bom, boştaki Leroy Fer’e gözünü dikti.

Sarı-Kırmızılılar, İngiliz ekibi Swansea City’yle mukavele uzatmayan 29 yaşındaki Hollandalı futbolcu için kozlarını öne sürmeye başladı.

Oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken tek sorun istediği maaş miktarında olduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimi Fer'in menajeriyle yapacağı görüşme sonrası oyuncudan indirim talep edecek.

Leroy Fer Kimdir?

Son 3,5 sezonda Swansea City forması giyen Hollandalı oyuncu, geçen sezon toplam 27 maça çıktı ve 1 gola tıp 5 asist yaptı.

Leroy Fer, Hollanda Milli Takımı'nda ise en son EURO 2016 Elemeleri'nde mücadele etmişti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal