Galatasaray’da Fatih Terim Salih Özcan'a Onay Verdi

Fatih Terim, scout ekibinin önerdiği Salih Özcan’ı onayladı, ve çalışmalara başladı. Galatasaray Kiel’de çok iyi bir sezon geçiren 22 yaşındaki genç orta sahayı kimseye bırakmak istemiyor.

14.05.2020-16:14 - (Son Güncelleme: 14.05.2020-16:12) Galatasaray’da Fatih Terim Salih Özcan'a Onay Verdi

Gelecek sezonda transferde önceliği yerli futbolculara verecek olan Galatasaray, hazırlıklarını devam ettiriyor. Mert Hakan ve Emre Kılınç ile ön protokol yapan sarı- kırmızılıların transfer gündeminde Oğulcan Çağlayan, Semih Kaya, Arda Turan gibi pek çok futbolcu yer alıyor. Cim Bom, gurbetçi piyasasını da yakından takip ediyor. Sassuolo’da top koşturan sağ bek Mert Müldür hususunda çalışmalarını sürdüren Aslan’da bir başka hedef Salih Özcan. Scout timinin önerdiği Salih’e Hoca Fatih Terim’in de onay verdiği belirtildi. Kontratı Köln’de olan ve bu sezon kiralık olarak yer aldığı Holstein Kiel’de yıldızı parlayan 22 yaşındaki Salih, Bundesliga 2’de oynadığı 22 karşılaşmada 5 gol, 6 asistlik katkı sağladı.

1 SENE SÖZLEŞMESİ KALDI

Köln ile 1 sene kontratı kalan Salih’in uygun bir bonservis ücretiyle takıma katılması amaçlanıyor. Galatasaray’ın yetkilileri çalışmalara başlarken, potansiyeli yüksek genç futbolcunun kimseye kaptırılmaması için acele edilecek. Alman medyasında göre de Galatasaray bu transferde oldukça ciddi. Almanya Milli Takımı’nın da bütün alt yaş kategorilerinde top koşturan Salih, orta sahanın merkezinde 8 ve 10 numara alanlarında da oynuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal