Galatasaray'da Ever Banega Transferinde Flaş Gelişme! Monchi Açıkladı!

Galatasaray Banega defterini yeniden mi açılıyor? Monchi'nin izin vermediği bu transfer olumsuz sonuçlanmıştı..

18.07.2019-10:49 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-10:46) Galatasaray'da Ever Banega Transferinde Flaş Gelişme! Monchi Açıkladı!

Galatasaray Banega ile her konuda anlaşmasına rağmen, Sevilla Sportif Direktörü Monchi ile anlaşamayınca bu transfer suya düşmüştü.

Fakat Galatasaray'ın Banega ısrarı bitmiyor. Yıldız oyuncunun da Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı bilinirken bugün Monchi'yi ikna etmek için bir toplantı gerçekleştirilecek.

Monchi'nin, "Banega projemize inandı ve kalacak" demesine rağmen sözlerini "İleride bizimle olup olmayacağını görmeyeceğiz" şeklinde bitirmesi kafaları karıştırmıştı. 

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ever Banega ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

İspanyol futbol adamı Monchi, Galatasaray'ı umutlandırdı 

“En kısa zamanda takımımızdan ayrılan isimler olacak. Sevillalı birçok oyuncunun geleceği için artık net bir şey söyleyemiyoruz.'' açıklamasını yaptı.

50 yaşındaki futbol adamı, “En kısa zamanda takımımızdan ayrılan isimler olacak. Sevillalı birçok oyuncunun geleceği için artık net bir şey söyleyemiyoruz. Onlar için gelecek tüm tekliflere açığız. Alacağımız her teklifi değerlendirme altına alacağız” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal