Galatasaray'da Derbi Öncesi Şenol Güneş Hazırlığı!

Spor Toto Süper Lig’de 31. hafta karşılaşmasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak Galatasaray, Şenol Güneş için sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

27.04.2018-10:23 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-10:03) Galatasaray'da Derbi Öncesi Şenol Güneş Hazırlığı!

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Topladığı 63 puanla ligin zirvesinde yer alan Galatasaray ile 62 puanlı Beşiktaş’ı karşı karşıya getirecek mücadele nefesleri kesecek…

Dev derbi öncesinde sarı kırmızılılar Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için desteğe hazırlanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan olaylar sonrası başına 5 dikiş atılan ve hastanelik olan siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'e Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda müthiş bir destek verilmesi planlanıyor.

Sarı kırmızılı ekip, taraftar, teknik ekip ve futbolcuları ile tecrübeli futbol adamının yanında durarak, dostluk mesajları verecek. Şampiyonluk yolunda hayati bir önem taşıyan 90 dakika öncesinde ilk olarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şenol Güneş ile bir araya gelip hem 'geçmiş olsun' diyecek hem de şiddete karşı meslektaşının yanında olduğunu göstererek mesaj verecek.

Galatasaray’da kaptan Selçuk İnan da eski hocasına destek verecek. Selçuk da olaylı Fenerbahçe derbisinde yaşananlar sebebiyle zor günler geçiren Güneş'in yanına giderek kendisine verdiği desteği gösterecek. Sarı kırmızılı taraftarların da yine deneyimli teknik adama alkışla destek vereceği öğrenildi. Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında çıkan olaylar neticesinde, Şenol Güneş için resmi internet sitesinden 'geçmiş olsun' mesajı yayınlamıştı.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz de derbi konusunda yaptığı açıklamalarda sürekli ortamı yumuşatacak ifadeler kullanmış ve hak edenin kazanması temennisinde bulunmuştu.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal