Galatasaray'da Bomba Patladı Arda Turan Geri Dönüyor

Medipol Başakşehir'deki geleceği belirsiz olan Arda Turan, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi. Yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek istediği iddia edilen tecrübeli futbolcu Terim'den özür diledi. İkilinin tekrardan bir araya gelerek transfer hakkında konuşacağı iddia edildi.

21.05.2019-14:31 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-14:24)

Barcelona'nın sezon sonu satmak istediği Arda Turan ile şuan ki takımı Başakşehir'de yollarını ayırmak istiyor. Yıldız futbolcunun yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek istediği iddia edildi.

Milli takımda yaşanan olaylar nedeniyle araları açılan Fatih Terim ve Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği belirtildi.

BUZLAR ERİDİ

Aralarında buzları eriten ikilinin tekrardan transfer görüşmeleri için bir araya geleceği iddia edildi. Yeni sezonda Medipol Başakşehir Arda Turan ile yoluna devam etmek istemiyor. 32 yaşındaki futbolcunun da yeni sezonda Galatasaray forması giymek istediği öne sürüldü.

SADECE 3 ASİST ÜRETEBİLDİ

Bu sezon turuncu-lacivertli forma ile 16 maça çıkan Arda, 3 asistlik performans sergileyebildi. Medipol Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen tecrübeli oyuncunun Barcelona ile sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal