Galatasaray'da Belhanda’nın Talipleri Artıyor

Galatasaray’ın 10 milyon euroya göndermeyi amaçladığı Belhanda’yı Arap takımları ve Monaco’nun ile birlikte İspanyollar da istiyor. Faslı oyuncunun menajeri, “Sevilla ve Real Betis onunla ilgileniyor” dedi.

21.05.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-13:28) Galatasaray'da Belhanda’nın Talipleri Artıyor

Younes Belhanda paylaşılamıyor. Galatasaray’ın 1.5 sezondur iyi bir fiyata satmaya uğraştığı Faslı futbolcu, bu yaz transfer olabilir. Al Nasr ve Al İttihad’ın ısrarla kadroya katmak istediği deneyimli oyuncu için Monaco’nun ilgisi devam ediyor. Belhanda’nın menajeri William D’Avila, bu 3 takımın yanı sıra İspanya’dan da teklifler geldiğini ifade etti. D’Avila, "Sevilla ve Real Betis ciddi şekilde Belhanda ile ilgileniyor. Galatasaray ile sözleşmesi var. Önce ligler bitsin. Sonrasında değerlendirme yapacağız" şeklinde konuştu. Her seferinde Galatasaray’da mutlu olduğunu belirtip, şu zamana kadar bütün teklifleri kabul etmeyen Belhanda’nın Galatasaray ile 2021 yılına kadar kontratı var.

MALİYETİ ÇOK YÜKSEK

Sarı- kırmızılılar, para kazanmak istiyorsa lig sonunda Belhanda’yı ikna edip göndermek zorunda. 30 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’da yıllık 3 milyon 350 bin euro net ücret kazanırken, kontratında ekstra maç başı para ve primler de yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal