Galatasaray’da Belhanda Sevinci!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, müsabakanın hazırlıklarına start verdi.

12.12.2018-16:38 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-16:40) Galatasaray’da Belhanda Sevinci!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Medipol Başakşehir’e konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Sarı kırmızılı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ve pas destek çalışmasıyla başladı. Daha sonra dar alan oyunlarıyla süren idmanın ana bölümünde, sınırlı alanda dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Belhanda Takımdan Ayrı Çalıştı

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda, sahada ve salonda takımdan ayrı çalışma gerçekleştirirken, sakatlığı bulunan bir diğer isim Sinan Gümüş de koşu yaptı.

Yaklaşık 10 gün önce alçısı çıkarılan ve özel bir botla rehabilitasyon programı uygulanan Emre Akbaba ise salonda çalıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal