Galatasaray'da Beklenen Yaprak Dökümü Başladı

Sezona istediği gibi başlayamayan, Galatasaray performansı taraftarı bir türlü mutlu edemedi. Fatih terim ve kurmayları ikinci yarıya ayrılıklarla başladı.

29.12.2019-15:31 - (Son Güncelleme: 29.12.2019-15:20) Galatasaray'da Beklenen Yaprak Dökümü Başladı

Antalyaspor maçında rahat bir oyunla seneyi galibiyetle kapatan sarı kırmızılı takım, her ne kadar farklı galibiyet ile ayrılsa da ligin geride kalan haftalarına bakacak olursak sergilenen performans taraftara ve camiaya mutluluk vermiyor.

Antalyaspor maçı sonrası Galatasaray'da ayrılık! 2 isim takımla vedalaştı. Bu tablonun farkında olan Fatih Terim, ocak ayını işaret ederek ligin ikinci devresinde radikal kararlar alınacağını, takımdan gönderilecek ve kadroyu kuvvetlendirme anlamında eksik bölgelere yapılacak transferleri işaret etmiş, taraftarlara ikinci yarıda çok daha farklı bir Galatasaray olacağı sinyallerini vermişti.

2 İSİM VEDALAŞTI


4 Ocak'ta açılacak olan ara transfer sezonu öncesi, bu yönde ilk adımlarını atmaya başlayan sarı-kırmızılıların izleyeceği yol haritasının detayları da netleşmeye başladı.


GALATASARAY'IN OCAK AYI PLANI!

Antalyaspor maçı sonrası Galatasaray'da ayrılık! 2 isim takımla vedalaştı. Her şey yeni başlıyor. Sezonun ikinci yarısı için önemli bir değişime hazırlanan G.Saray'da Mariano ile Nagatomo, Antalyaspor karşısında son maçlarına çıktılar. İddialara göre, sözleşmeleri bedelsiz olarak feshedilecek olan iki yıldız, takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal