Galatasaray'da Babel'in Sırrı Ortaya Çıktı!

Galatasaray'a transfer olan Babel'in yüksek performansının sırrı ortaya çıktı.

23.07.2019-14:06 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-13:59) Galatasaray'da Babel'in Sırrı Ortaya Çıktı!

Galatasaray'a bu sezon transfer olan ve çok çabuk takıma adepte olan Babel'in sırrı ortaya çıktı.. Forma giydiği son hazırlık maçında rakip ağlara 2 gol gönderen Hollandalı yıldızın sırrı özel antrenör olduğu belirtildi.. Miami’de kendisini çalıştıran antrenörüne “Foot Doctor” lakabını taktığı ve tatil bile yapmadan direkt olarak İstanbul’a geldiği ortaya çıktı. İlerleyen yaşının farkında olduğunu belirten Babel bu yüzden çok sıkı çalışıyor. Önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde kendini göstermeyi planlayan Hollandalı yıldız ekstra antrenmanlarla kendini hazırlıyor.

"ÇOK MUTLU VE MİNNETTARIM"

Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Babel, “Bu transferi ilginç bir transfer olarak değerlendirebilirim. Maceramın böyle devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve çok minnettarım. Umarım sahip olduğumuz ekibe ekstra şeyler katabilirim." dedi.

"UMARIM TARAFTAR BENİ DESTEKLER"

Galatasaray'da kupalar kazanmak istediğini söyleyen Babel, "Şimdiden fazlasıyla destek mesajı alıyorum. Umarım beni desteklemeye devam ederler ve ben de onlara bunun geri dönüşünü yapabilirim” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal